PALAUTE 

Training will Ellu is like going to a badass express retreat. 

Her champion warrior energy takes you instantly  into the «zone». She’s very present, attentive and supportive. Although I have very little to do with boxing it felt super natural (or supernatural :D) to box. She made me feel like I know what I’m doing.  The class is a mix of a good work out for your body and quality retreat for your soul.

                   Sasha 32-v

Ellu opettaa tosi hyvin ja selkästi. Hän myös räätälöi treenin juuri minulle sopivaksi. Treenit oli todella hauskat ja aika meni nopeasti. 

- Sanni 21-v 

”Olemme pariskunta harjoitelleet jo kahdesti Elinan kanssa. Meillä molemmilla on todella aktiivinen elämäntapa ja rakastamme urheilua, mutta emme ole koskaan tehneet siinä ammattiuraa.  Elina saa kuitenkin sinut tuntemaan itsesi todelliseksi ammattilaiseksi!  Harjoittelu hänen kanssaan on erittäin innostavaa, hauskaa ja palkitsevaa.  Hän muuttaa käsitystä siitä, miten nyrkkeily ymmärretään ja sen treenaaminen koetaan. Elina tuo koko konseptin 2020-luvulle.  Hänen treeninsä on ylivoimaisesti hauskin ja rennoin ohjattu treenisessio, missä kumpikaan meistä on koskaan ollut.

 

Tyttöystäväni ei ollut koskaan ajatellut treenaavansa nyrkkeilyä (+ hänellä ei ollut kokemusta siitä), mutta Elinan treenien jälkeen ei hän muuta pystynyt enää miettiäkkään ja liikunna ilo vei mennessään.  Itse olin treenannut nyrkkeilyä pari vuotta useita vuosia sitten, mutta Elinan takia haluan aloittaa nyrkkeilyn uudelleen.

 

Jos etsit kokemuksia parina ja haluat tehdä jotain kivaa yhdessä, tämä ei ole vain ohjattu treenisessio, tämä on todellinen elämys! 

 

  - Ben ja Kialiina 25-v ”

Ellu is an uplifting person and training with her was an amazing energy boost for the day.

The energy during the entire class is fun and caring and feels safe and motivating.

 

The warm up was already a fun start: Ellu makes sure you warm up properly and also explains why it is important to warm up the different body parts for boxing, as well as mixes it with some dancing breaks. This makes the atmosphere SO FUN!

 

Ellu knows how to push your limits and is encouraging.

If my arms got tired , I still wanted to keep on going.

During the session you get sweaty and you give it all. And with sweat dripping in your eyes, you already know that it is so fun that you know you will come back!

 

I was in a great mood for the rest of the day and am looking forward to the next session already.

Thank you Ellu for your one of a kind energy, it’s magic

- Iris 27-v